Campanyes i estudisIntegració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta...

Integració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta dijous 15 al Col·legi d’Economistes de Catalunya

El proper dijous 15 de setembre a les 18 hores la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya presentarà el llibre Integració europea o marginació espanyola. El futur bifurcat de Catalunya, el País Valencià i les Balears, de l’economista Eduard Gracia i publicat per la Fundació Vincle.

Segons l’autor, el futur bifurcat dels tres territoris es debat en la prosperitat que tindran dels propers anys, que dependrà de si aprofiten les oportunitats del mercat europeu integrat o, pel contrari, l’Estat espanyol acaba marginant-los econòmicament.

L’assaig de Gracia, que ja va tenir una primera presentació el passat 16 de maig a la llibreria Ona de Barcelona, serà presentat per Josep Reyner, economista i president de la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Ramon Tremosa, professor d’economia de la UB i diputat del Parlament de Catalunya.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a la plaça Gal·la Placídia, 32, de Barcelona. L’acte també es podrà seguir on-line a través de la plataforma Zoom.

El llibre s’ha publicat en paper i també en digital, la versió de la qual us podeu descarregar aquí.

Aquells que hi vulguin assistir, presencialment o per videoconferència, cal que s’hi apuntin (les inscripcions són obertes fins al dia anterior a la presentació) en aquest enllaç.

Notícies recents

Animem a presentar-se a la nova línia de subvencions per a l’impuls del català a les empreses

Un dels objectius principals de la Fundació Vincle des del seu naixement és treballar perquè l’ús del català a...

Entrevista a Marc Monràs, empresari i ex-alt directiu de banca

Marc Monràs i Vinyes (Sabadell, 1947), actualment és empresari. Està casat, té dues filles i és avi de tres...

El llibre sobre el Corredor Mediterrani d’Eduard Gracia es presenta arreu

Unes setmanes enrere llistàvem les notícies dels diversos mitjans de comunicació que han parlat del llibre Bastons a les rodes:...

Entrevista a l’economista Guillem López-Casasnovas sobre el dèficit fiscal balear

El prestigiós catedràtic d’Economia Pública de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López-Casasnovas, respon diverses preguntes en el vídeo titulat...