Campanyes i estudisIntegració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta...

Integració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta dijous 15 al Col·legi d’Economistes de Catalunya

El proper dijous 15 de setembre a les 18 hores la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya presentarà el llibre Integració europea o marginació espanyola. El futur bifurcat de Catalunya, el País Valencià i les Balears, de l’economista Eduard Gracia i publicat per la Fundació Vincle.

Segons l’autor, el futur bifurcat dels tres territoris es debat en la prosperitat que tindran dels propers anys, que dependrà de si aprofiten les oportunitats del mercat europeu integrat o, pel contrari, l’Estat espanyol acaba marginant-los econòmicament.

L’assaig de Gracia, que ja va tenir una primera presentació el passat 16 de maig a la llibreria Ona de Barcelona, serà presentat per Josep Reyner, economista i president de la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Ramon Tremosa, professor d’economia de la UB i diputat del Parlament de Catalunya.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a la plaça Gal·la Placídia, 32, de Barcelona. L’acte també es podrà seguir on-line a través de la plataforma Zoom.

El llibre s’ha publicat en paper i també en digital, la versió de la qual us podeu descarregar aquí.

Aquells que hi vulguin assistir, presencialment o per videoconferència, cal que s’hi apuntin (les inscripcions són obertes fins al dia anterior a la presentació) en aquest enllaç.

Notícies recents

Aquest Sant Jordi regala el llibre sobre el dèficit fiscal català de Josep Reyner i publicat per la Fundació Vincle

La Fundació Vincle acaba de publicar el llibre Dèficit fiscal, benestar dels ciutadans i competitivitat de l’economia catalana: una...

El web “El català és negoci” es renova per arribar a nous públics

El 2021 la Fundació Vincle, amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, va crear el web www.elcatalaesnegoci.cat,...

Animem a presentar-se a la nova línia de subvencions per a l’impuls del català a les empreses

Un dels objectius principals de la Fundació Vincle des del seu naixement és treballar perquè l’ús del català a...

Entrevista a Marc Monràs, empresari i ex-alt directiu de banca

Marc Monràs i Vinyes (Sabadell, 1947), actualment és empresari. Està casat, té dues filles i és avi de tres...