Campanyes i estudisIntegració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta...

Integració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia, es presenta dijous 15 al Col·legi d’Economistes de Catalunya

El proper dijous 15 de setembre a les 18 hores la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya presentarà el llibre Integració europea o marginació espanyola. El futur bifurcat de Catalunya, el País Valencià i les Balears, de l’economista Eduard Gracia i publicat per la Fundació Vincle.

Segons l’autor, el futur bifurcat dels tres territoris es debat en la prosperitat que tindran dels propers anys, que dependrà de si aprofiten les oportunitats del mercat europeu integrat o, pel contrari, l’Estat espanyol acaba marginant-los econòmicament.

L’assaig de Gracia, que ja va tenir una primera presentació el passat 16 de maig a la llibreria Ona de Barcelona, serà presentat per Josep Reyner, economista i president de la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Ramon Tremosa, professor d’economia de la UB i diputat del Parlament de Catalunya.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a la plaça Gal·la Placídia, 32, de Barcelona. L’acte també es podrà seguir on-line a través de la plataforma Zoom.

El llibre s’ha publicat en paper i també en digital, la versió de la qual us podeu descarregar aquí.

Aquells que hi vulguin assistir, presencialment o per videoconferència, cal que s’hi apuntin (les inscripcions són obertes fins al dia anterior a la presentació) en aquest enllaç.

Notícies recents

Avatar 2 en català com a exemple no exemplar: entrebancs, malestar i posada de manifest de la problemàtica

El passat 16 de desembre del 2022 es va estrenar Avatar. El sentit de l’aigua, la segona part de...

Es publica, traduït a l’anglès, la versió resumida de l’Informe EuroMedi, de l’economista Josep Reyner

A principis del 2020 la Fundació Vincle va publicar Informe EuroMedi. Anàlisi de les potencialitats de l’Euroregió Mediterrània i de...

Súper 3: millor a repartir entre tres

D’un temps cap ací Catalunya ha entrat en una etapa nova pel que fa a les polítiques públiques en...

Segona presentació d’Integració europea o marginació espanyola, d’Eduard Gracia: el llibre convenç

El passat dijous 15 de setembre l’economista Eduard Gracia va fer una segona presentació del seu darrer llibre, Integració europea...